X

Kereső


Kapcsolat

15. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

Cím: Bük, Bükfürdő,
Termál tér
Program
+36303740343
Program
gyogyborbuk@gmail.com
Árusítás
kenterkft@kenterkft.t-online.hu


Hunquest Hotel Bük – Bánszki Péter

GASZTRO színpad - július 20. csütörtök 17.00

Hunquest Hotel Bük – Bánszki Péter

 

Zöldséges nyúlbatyu, gyógyboros cheddar mártogatóssal 6 főre

Nyúl gerinc 0,84kg

Sárga répa 0,30kg

Cukkíni 0,35kg

Póréhagyma 0,20kg

Lestyán 1cs

Bazsalikom 0,003kg

Majoranna 0,002kg

Rozmaring 1cs

Só 0,02kg

Fekete bors őrölt 0,005kg

Leveles tészta 0,6kg

Tojás 3db

Bük város bora fehér bor 0,2l

 

Cheddar mártogatós:

Cheddar sajt 0,1kg

Majonéz 0,05kg

Fehérbors 0,003kg

Só 0,002kg

Bük város bora fehér bor 0,2l

Tejszín 0,1l

A nyúlgerincet apró kockákra daraboljuk a pórén lepirítjuk az zöldségekkel együtt fűszerezzük fehér borral ízesítjük, a tésztát kinyújtjuk a tölteléket belehalmozzuk és batyuba tekerjük, tojás sárgájával lekenjük és 200 fokos sütőben 10 percig sütjük.

A mártogatósnak a sajtot felolvasztjuk és tejszínnel dúsítjuk, ízesítjük és ha kihűlt a majonézzel elkeverjük.

 


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek, valamint a látogatottság mérése céljából. A sütik használatát bármikor letilthatja! Erről bővebb információkat olvashat itt: Adatkezelési tájékoztatónk
15. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál - Magyar