Elérhetőségek

14. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

Cím: Bük, Bükfürdő,
Termál krt.
Telefon: +3694558409
E-mail:
muvhaz37@t-online.hu
gyogyborbuk@gmail.com


Előadók, fellépők

Molnár György Trió

Molnár György Trió

Bükfürdő Park - július 18. 21.45

 

Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész első hangszeres leckéit Nagyapjának köszönheti, majd kiváló tanárai: Herrer Pál és Tabányi Mihály segítették zenei fejlődését.

„A harmadik születésnapomra kaptam meg első hangszerem, ezzel kezdődött minden, azóta az életem része a zene és a művészet.”

Több versenygyőzelem után az 1999-es év szólistája, 2000-ben pedig az Országos Harmonikaverseny kategória győztese lett. Eddigi pályafutásának csúcspontja volt, mikor egy szakmai bizottság döntése alapján 2002-ben átvehette a nemzetközi Lyra díjat a Budapesti Kongresszusi Központban.

A Harmonika Virtuózai Koncertsorozat 2000-ben indult hódító útjára, melynek megalkotója maga a zenekar vezetője és szólistája Molnár György volt. Célja a hangszer méltó helyre emelése a hazai zenei életben. Ennek megvalósításában két formáció segíti őt, a nagyobb taglétszámú Koncertzenekar, és kisebb formációban a Molnár trió. A trió tagjai Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész mellett Kiss László (gitár) és Móré István (basszusgitár).

„Az előadásokon nincsenek korosztályok, minden látogató élvezi műsorunkat. Célom igazi zenei értékek közvetítése úgy, hogy közben a közönség remekül szórakozzon”

A műsoron szerepelnek musette keringők, sanzonok, bravúr polkák, magyar örökzöldek, koncert és előadási darabok, swingek, magyaros egyvelegek, latin dallamok és igazi meglepetés számok is. A koncertsorozat megalakulása óta a Trió és a Koncertzenekar is szinte valamennyi jelentős magyarországi városban fellépett, mindenütt teltházak fogadták.

 „Szeretettel várom azokat, akik már ismernek és láttak színpadon, vagy akik kíváncsiak előadásunkra, és kedvelik a harmonikát. Ígérem, mindent elkövetek, hogy egy felejthetetlen estét tölthessünk együtt.”

 

 
Vissza az előző oldalra!
14. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál - Magyar