Elérhetőségek

14. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

Cím: Bük, Bükfürdő,
Termál krt.
Telefon: +3694558409
E-mail:
muvhaz37@t-online.hu
gyogyborbuk@gmail.com


Előadók, fellépők

Kakaó zenekar

Kakaó zenekar

július 19. 16.00 - Fürdő színpad

2013-ban alakult a zalaegerszegi Kakaó zenekar. Gyerekeknek, gyermeklelkű felnőtteknek szóló műsor, sok játékkal, jó zenékkel. Első lemezük Mi leszel, ha nagy leszel címmel jelent meg 2013 júniusában. A lemezen található dalok zenéit Pógyor Tamás és Kiss Krisztián szerezte, a szövegek egy része is saját költemény, de hallhatóak versmegzenésítések is. Koncertjeiken remek hangulatban játszanak el a gondolattal, hogy tulajdonképpen bárkiből bármi lehet a sok-sok foglalkozás közül, mely elhangzik a dalokban – de azokon kívül is.

Második lemezük 2015 március elsején jelenik meg, Gyerkőcdolgok címmel. Ennek a lemeznek érdekessége, hogy az összes verset Mihály Péter írta, így már egy teljesen önálló, egyedi anyag készült el. A dalok a gyermekek mindennapjaiból merítenek, a visszajelzésekből ítélve – kakaós stílusban. Vagyis már tetten érhető az az egyedi stílus, megszólalás, hangulat, mely csak rájuk jellemző.

A zenekar tagjai:

Mihály Péter - ének

Lőrincz Tamás - dob, ütőhangszerek,ének

Kiss Krisztián - basszusgitár, nagybőgő, zongora, ének

Pógyor Tamás - gitár, mandolin, banjo, autoharp, kazu, ukulele, ének

A dalok közbeni sok öltözés, játék, kicsit a „színjáték a koncertben” jellegű műsort alakít ki, a végén egy nagy közös vonatozással, s minden esetben a közönséggel közös fotóval zárul.
Vissza az előző oldalra!
14. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál - Magyar