Elérhetőségek

14. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

Cím: Bük, Bükfürdő,
Termál krt.
Telefon: +3694558409
E-mail:
muvhaz37@t-online.hu
gyogyborbuk@gmail.com


Előadók, fellépők

Intim Torna Illegál

ITI

Meghalt a király, éljen a Hipnotizőr király! - tavaszi turnéját zárja és azzal a lendülettel el is indítja a nyári fesztiválszezont a Budapest Parkban az Intim Torna Illegál.

Az ITI kiadott egy lemezt Élni jöttünk címmel, nagy sikerrel járta vele körbe az országot, amely közben bearanyozódott, a Minden kedden című dal a BÚÉK című film betétdalaként látható, míg a Hibátlan című új utolsó kislemezdal pedig igazi rádiósláger. Észbontó, nem?

Az Intim Torna Illegál megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekara, a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciója, amely mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva, melyekből a Vágjál lyukat a kádba egyenesen szlogen lett, de a Mennyország kapuján át a Köszönöm szépen-ig vagy az idei Feltettem a polcra a szívemet-ig számos dal megjárta a rádiós slágerlisták tetejét. Képviselték már Magyarországot Európa legrangosabb showcase-eseményén, a Eurosonic fesztiválon. A jövőre tizedik szülinapját ünneplő zenekar tavaly albummal jelentkezett Élni jöttünk címmel, mely idén januárban bearanyozódott.
 

Élni jöttünk album
YouTube:
https://bit.ly/2xeM5Ae

Spotify: https://spoti.fi/2xhEQaK

Intim Torna Illegál - Hibátlan: https://youtu.be/LNhp5_ygBVc
Vissza az előző oldalra!
14. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál - Magyar