Elérhetőségek

14. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

Cím: Bük, Bükfürdő,
Termál krt.
Telefon: +3694558409
E-mail:
muvhaz37@t-online.hu
gyogyborbuk@gmail.com


Előadók, fellépők

A Kutya Vacsorája

A Kutya Vacsorája

július 20. 19.30 - BOR színpad

A Kutya Vacsorája a magyar undergound muzsika egyik agyonfényezetlen sarokköve. Varga Livius helyenként elgondolkodtató, máskor ironikus szövegei alá a hazai alternatív muzsikusok supergroupja húzza a talpalávalót. Minden zenei stílusban is! A Kutya Vacsorája koncertjein a közönség jóllakik a zenei flow élménnyel, desszertként a pszichológus-filozófus-komédiás szembesít embermagunkkal; esendő fenségünkkel.

Magyarország egyik legérdekesebb zenei produkcióját 2002-ben alakította a frontember Varga Livius nagymamája. Ő igazából a nevet adta hozzá, de leírása a magyar zenei piacról ma is érvényes: „Zenélni unokám? Olyan az, mint a kutya vacsorája.”

A Kutya Vacsorája nagyszerű élvezet azoknak, akik bírják a színes, hangulatokban bővelkedő, stíluskavalkád-jellegű, bogozni- és megélnivaló zenét. Kellékei a ritmusok felől a hiphop és a latin, a gitárhangok és az elektronika felől a totál experimentália, Livius éneke és dumái felől az egyszemélyes humor, a kávéházi stand-up comedy, a hiphop, a ragga, a Quimbyből ismert “Liviuszos” “sanzonhoz dumálok, történetet mesélek”, és a blues. A filmzene-hangulat mellé felbukkannak dzsesszes elemek, míg az egész felett végig ott kísért a vegytiszta rock&roll szelleme.

A zenekar koncertjeit a dalokhoz készített vetített grafikák/animációk teszik vizuálisan is egyedivé, filmszerűvé.

Vissza az előző oldalra!
14. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál - Magyar